Haber

Başkan Altay: “İlimize Her Gün Yeni Hizmetler Getiriyoruz”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Taşkent ve Hadim ilçelerini ziyaret ederek AK Parti teşkilatları, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi olarak 2014 yılından bu yana ilçelerdeki eksiklikleri tamamlamaya devam ettiklerini kaydeden Lider Altay, “Her yıl yeni bir şeyler yapıyoruz. Altyapı eksikliklerini gideriyoruz. Verdiğimiz sözleri yerine getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Çünkü siyaset yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız ülkemize, biz de şehrimize yeni hizmetler kazandırıyoruz” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Taşkent ve Hadim’de esnaf ve vatandaşlarla görüşmeye geldi.

AK Parti Konya İl İdare Kurulu Üyesi Murat Adabalı, Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı ve AK Parti Taşkent İlçe Başkanı Mehmet Demirgül ile birlikte AK Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Önder Altay, partililerle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Ardından ilçe esnafını ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Önder Altay, Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı ile görüşmeye geldi.

BAŞKAN ALTAY HADİM’İ DE ZİYARET ETTİ

Taşkent’ten sonra Hadim’e taşınan Önder Altay, ilk olarak AK Parti İlçe Teşkilatında partililerle gündeme geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz aylarda doğalgazdan TCG Anadolu’ya, TOGG’dan Kızıl Elma’ya kadar birçok işin haberini verdiğini anlatan Önder Altay, “Çünkü işlerin siyasetini yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız ülkemize yeni hizmetler getiriyor, biz de şehrimize yeni hizmetler kazandırıyoruz ama bu seçimde konu; çalışmaktan, çalışmaktan daha önemli hale geldi. Cumhurbaşkanımızın ‘tek bayrak’, ‘tek devlet’, ‘tek vatan’, ‘tek millet’ sloganlarının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. O yüzden sandık başına bu duygularla gitmek zorundayız” dedi.

İLÇELERİMİZDEKİ HUSUSLARI TAMAMLAMAYA DEVAM EDİYORUZ

Büyükşehir Belediyesi olarak 2014 yılından bu yana ilçelerdeki eksiklikleri gidermeye devam ettiklerini kaydeden Lider Altay, “Her yıl bir yenisini yapıyoruz. Altyapı eksikliklerini gideriyoruz. Verdiğimiz sözleri yerine getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Birlik olduğumuz sürece, Cumhurbaşkanımız başımızda olduğu sürece Allah’ın izniyle üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yoktur” dedi.

İlçe esnafını da ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Önder Altay’ı ziyaretinde; AK Parti Konya İl İdare Meclisi Üyesi Murat Adabalı, Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu ve AK Parti Hadim İlçe Başkanı Ahmet Özbahar eşlik etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu