Ekonomi

Emine Çam’ın Sağlık Turizmi başarısı

Türk kadınını Avrupa’da başarıyla temsil eden Emine Çam, sağlık turizmi alanındaki başarıları ve ödülleriyle gurur duyuyor.

Avrupa’da açtığı keyif merkezlerinde yakaladığı başarıyı Türkiye’ye taşıyan ve başarısını İzmir’deki keyif merkeziyle taçlandıran Emine Çam’ın en büyük hedefi markasını dünyaya taşımak…

Emine Çam’ın adını bir marka haline getirdiğine inandığını söyleyen başarılı iş insanı, “Yılın Elmas Kadınları” ödül töreninde aldığı ödülle adından söz ettirdi.

 

BAŞARIYLA PARLAKTIR

Almanya’da Medicare Mühlheim ve İzmir’de Beautycare adlı klinikleriyle güzellik ve medikal estetik alanında adından söz ettiren başarılı İş Kadını Emine Çam, 2010 yılında başlattığı markasıyla Avrupa’nın en büyük ve en teknolojik polikliniklerini açtı.

İş kadını Emine Çam, İzmir’de güzellik merkezinde yaptığı uygulamalarla alanında oldukça tercih ediliyor. Almanya’da güzellik, dolgu, botoks, Fransız askı, lazer epilasyon ve medikal estetik operasyonlarını uygulayarak Avrupa’nın bir numarası olan Emine Çam, İzmir’deki güzellik merkezi ile Ege’nin gözdesi oldu. Saç ekiminden diş estetiğine, karın germe ve karın germeden sağlık turizmine kadar tüm estetik ameliyatları İstanbul’da sunan Emine Çam, yerli ve yabancı binlerce hastayı ağırlıyor. Medicare Mühlheim markasıyla ‘Uluslararası yılın estetik, sağlık ve keyif merkezi’ ödüllerini birçok kez kazanarak başarısını gösteren ve taçlandıran Emine Çam, Almanya ve Türkiye’de adından övgüyle söz ettirmeye devam ediyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

akkisla-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu