Haber

Futbol: Spor Toto Süper Lig

Stat: Eryaman

Hakemler: Mert Güzenge, Mehmet Kisal, Murat Şener

MKE Ankaragücü: Gökhan Akkan, Atakan Rıdvan Çankaya, Radokovic, Mujakic, Marlon, Diack, Tolga Ciğerci, Taylan Antalyalı, Emre Kılınç, Zahid, Sowe

Gaziantep FK: Günay Güvenç, Kitsiou, Djilobodji, Ertuğrul Ersoy, Halil İbrahim Pehlivan, Furkan Soyalp, Jevtovic, Mustafa Eskihellaç, Maxim, Markovic, Figueiredo

Sarı kartlar: Dk. 33 Halil İbrahim Pehlivan, Dk. 36 Kitsiou (Gaziantep FK)

Spor Toto Muhteşem Lig’in 21. haftasında MKE Ankaragücü-Gaziantep FK karşılaşmasının ilk yarısı 0-0 sona erdi.

10. dakikada Emre Kılınç’ın orta pasıyla ceza sahasına giren Taylan Antalyalı kaleciyle karşı karşıya geldi. Kaleciyi geçmek isteyen Taylan yere düştü ve mutlak bir gol bahtı değerlendiremedi.

19. dakikada Gaziantep FK’nın ani atağında Mustafa Eskihellaç’ın pasıyla ceza sahasına giren Maxim’in şutunda top defanstan döndü. Topu önünde bulan Mustafa Eskihellaç’ın şutunda meşin yuvarlak kaleci Gökhan Akkan kaldı.

31. dakikada Gaziantep FK’nın atağında, kale sahasına giren Maxim’in Markovic’in şutunda Marlon ile kale çizgisinden şut çekti.

36. dakikada yine sol kanattan etkili olan konuk grupta Maxim ceza sahasına girmeden sol çaprazdan sert şut çekti ve top üst direkten oyun sahasına döndü.

40. dakikada Maxim sağdan köşe vuruşunu kullandı ve topa hazır olan Djilobodji, Figueiredo ile topu kale sahasına çevirdi ve meşin topla Gökhan Akkan korneri kullandı.

45+1. 2. dakikada Emre Kılınç’ın ara pasında Sowe’nin şutunda bir adam paslaşarak kaleciyle burun buruna geldi ve kaleci Günay Güvenç meşin topu ayağıyla kornere gönderdi.

İlk yarı golsüz berabere bitti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu