Yaşam

Kraliçe 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zor durumda kalan Deniz, Ateş’in eline düşüyor!

Kanal D’nin yeni gözde dizisi Kraliçe 4. yeni bölümüyle 12 Nisan Çarşamba akşamı ekrana gelecek. Serinin yeni bölümünde; Deniz artık Ateş’ten bir an önce boşanmak ister ve bir protokol hazırlattırıp kendisine verir. Ondan hiçbir şey istemediğini, sadece kızının velayetini istediğini söylüyor. Deniz’den boşanmak istemeyen Ateş, Deniz’in gözlerinin içine bakıp protokolü yırtar. Deniz, bu davranışından sonra Ateş’le çekişmeli bir boşanma sürecine gireceğini anlar. Kraliçe 4 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Zor durumda olan Deniz, Ateş’in eline düşer.

Zor durumda kalan Deniz, Ateş’in eline düşüyor!

Kraliçe 4. bölümün 2. bölümünde; Basın karşısına çıkan Deniz, yaptığı açıklamalarla Ateş’i şoke eder. Deniz, Ateş ile kameralar önünde medeni bir şekilde ayrılma kararı aldıklarını söylüyor. Deniz’in bu hareketi karşısında deliye dönen Ateş, Deniz’e savaş açar. Deniz’le olan tüm ortak hesaplarını kapatan Ateş, ondan intikam almak için elinden geleni yapar. Deniz, bankadan kredi çekmek zorunda kalır. Ateş’i kefil olarak gösterir ve imzasını taklit eder. Bunu öğrenen Ateş, Deniz’e kredi çekmesine izin vereceğini söyler ve karşılığında bir teklifte bulunur. Ateş, Deniz’den ne isteyecek?

İşte Kraliçe 4 2. bölüm fragmanı…

KRALİÇE 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Çiftlik borç için mühürlendi. Üç kardeş geceyi küçük bir kulübede geçirirler. Ertesi sabah Deniz kardeşlerine bir not bırakır ve yüzüğünü satmak için İstanbul’a gider. Yüzüğü satan Deniz, bankanın ikinci taksitini öder ve çiftlikteki mührü kaldırır. Kuyumcu Ateş’i arar ve Deniz’in yüzüğü sattığını söyler.

Ateş gider ve yüzüğü geri alır. Mesleği Deniz’den ayrılmamaya bağlı olan Ateş çiftliğe mal olur. Öte yandan çiftliği ucuza kapatma korkusuyla Ziya’nın umutları yıkılır. Durum böyle olunca diğer alacaklılarla konuşup onları kışkırtıyor. Ali, çarşıda alacaklıların saldırısına uğrar.

Bunu öğrenen Ateş alacaklılarla tek tek gidip konuşur, ellerine senetleri alır ve borçları öder. Bu olunca Deniz, Ateş’e karşı biraz yumuşamaya başlar. O akşam Ateş çiftlikte kutlama yemeğine kalır. Zeynep, Ateş’in yanında oturuyor ve bir bayanın kendisini defalarca aradığını görüyor.

Ateş çiftlikten çıkarken Zeynep onunla konuşmak ister. Deniz’in kendisine karşı yumuşadığını ve başka kadınları olduğunu öğrenirse başına gelebilecekler konusunda onu uyarır. Bu sırada Deniz, Zeynep ve Ateş’in konuştuğunu duyar. Ateş’in Deniz’le barışma hayalleri yıkılır.

Kraliçe 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Deniz’in Boşanma Protokolü Ateş’in Gözyaşları!

ugurludag-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu