Haber

Mehmet Muharrem Kasapoğlu: Birileri yapamazsın dediler çok şükür başardık

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2021 yılında imalatına başlanan Ümraniye Birol Hayal Yüzme Havuzu törenle açıldı.

Açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, milli sporcular, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mehter takımının performansıyla başlayan açılış töreni kürsü konuşmalarıyla devam etti.

Açılışta konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, şunları söyledi: “20 Yıldır Bu Noktada Hiçbir Engele Rağmen Durmadan ve Tereddüt Etmeden Çalıştık”dedim.

“Biz sizlerle birlikte her zaman söylediğimiz gibi durmayın yolumuza devam ediyoruz”

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Dünyanın en nezih şehri İstanbul’un yedi zirveli bu şehrin her karışında övülüyor, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yaptığımız hareketlerle ülkemizin her karışında olduğu gibi bizim de alın terimiz var. Bu noktada 20 yıldır hiç yılmadan, yılmadan, yılmadan çalıştık ve çalışmaya devam ettik. Bazıları yapamazsın dediler, çok şükür başardık. Millete hizmetin önünü tıkamaya çalıştılar ve biz o zihniyetlerle mücadele ederek bugünlere geldik. Biz sizlerle birlikte her zaman söylediğimiz gibi durmayın yola devam ediyoruz”dedi.

“Türkiye güçlü bir spor altyapısına sahip”

Bakan Kasapoğlu, “Şehrin çöplerinin, patlayan çöplerin, akmayan suların, bozuk yolların kokusunu bu millet çok iyi biliyor. O günlerden bugüne hizmet, sanat ve üretimle nasıl tanıştığını da çok iyi biliyor. İşte 20 yıllık bir süreç, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ulaşımdan sağlığa, sağlıktan eğitime, eğitimden altyapıya, kültür sanattan tarıma dünyanın önde gelen ülkelerinden biri haline geldik. . Her zaman olduğu gibi birileri bu yatırımları başka bir biçimde konuşmaya ve algılarla karşı tarafa çekmeye çalışıyor. Yerli yatırımlarımız milli işlerimizi, havalimanlarımızı, köprülerimizi, tünellerimizi yerle bir etti. Şimdi insansız hava araçlarımızla uğraşıyorlar. Bu süreçte diğer alanlarda olduğu gibi yine ülkemizin her köşesini spor tesisleri ile donattık. Köylere gelince, Türkiye’nin güçlü bir spor altyapısı var”dedim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu