Haber

Sındırgı’da kilometrelerce sıcak asfalt serilecek

Sındırgı’da kilometrelerce sıcak asfalt serilecek

Büyükşehir’den Sındırgı’ya büyük yatırım

BALIKESİR Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 40 derece sıcaklıkta asfalt döşeyen işçilere soğuk meşrubat ve baklava ile sürpriz yaptı. ‘Gazi kardeşlerimizle çok güzel çalışıyoruz’ diyen Başkan Yılmaz, “Sındırgı’da şu ana kadar 57 kilometre asfalt döşedik, dönem sonuna kadar da 70 kilometre daha asfalt sereceğiz.”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Yaylabayır, Yüreğil, Dedeler, Pelitören, Gözeren, Kürendere Küme Yolu’nda devam eden sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. 40 derece sıcakta asfalt döşeyen işçileri ziyaret eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, işçilere soğuk meşrubat ve baklava ikram etti. Yaz mevsiminin asfaltın en çok atıldığı dönem olduğuna işaret eden Başkan Yılmaz, “Bu zamanı en verimli şekilde değerlendirmek için güzel hazırlıklar yaptık. Son 3 yıldır Sındırgı’nın altyapısını hazırlıyoruz. “İlçemizin birçok farklı yerinde 70 kilometre daha asfaltın serilmesi için arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Büyükşehir gruplarımız, vatandaşlarımızın güvenli ve konforlu bir şekilde istedikleri yere ulaşabilmeleri için 7 gün 24 saat çalışıyor” dedi.

Çalışmaları yerinde incelediğini belirten Başkan Yılmaz, “Kamyonlar yaklaşık 70 kilometre mesafeden 2 bin sefer yaparak yere serilen malzemeleri getiriyor. Burada emek çok.Halkımız için her şeye değer.Biz de çok çalışıyoruz,çalışmaya devam edeceğiz.Büyükşehir 20 ilçemizi ayırmadan bütün yolları yapacak bundan kimsenin şüphesi olmasın. dedi.

Büyükşehir’den Sındırgı’ya büyük yatırım

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, yolun medeniyet olduğunu vurgulayarak, “Bu medeniyeti inşa eden bir Büyükşehir Belediyemiz var. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz ile birlikte Sındırgı’nın bir ucundan diğer ucuna yer bırakmadık. Sındırgı’nın en büyük eseri “Şu anda bu yolların çocuğunun asfaltı tamamlandı. Büyükşehir’in Sındırgı’da çok büyük yatırımı var. Yüce Liderim Balıkesir için büyük bir talihtir. Allah ondan razı olsun” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu