Ekonomi

Trabzonspor tarihinin en kapsamlı sponsorluk anlaşmasını imzaladı

Investing.com – Trabzonspor Şirketten bugün KAP’a yapılan açıklamada Papara Elektronik Para A.Ş. Stadyum isim sponsoru ve diğer reklam ve bağlantı hakları ile kapsamlı bir sözleşme imzaladığı açıklandı.

Papara A.Ş. ile imzalanan sözleşme, 2023-2024 döneminden başlayarak toplam 5 dönemi kapsayacak. Yapılan sözleşme gereği Papara A.Ş. kullanacağı haklar karşılığında şirkete yıllık 236 milyon TL + KDV dahil KDV dahil toplam 1.416.000.000 TL ödeyecek. Yıllık fiyat ayrıca her dönemden önce Haziran ayında açıklanacak olan yıllık TÜFE değişim oranı üzerinden artırılacaktır.

Böylece Trabzonspor, bir yıldır atıl durumda olan Akyazı Stadı’nın isim haklarını vermek için tarihinin en kapsamlı sponsorluk anlaşmasına imza attı. Anlaşmaya ilişkin diğer detayların yakın zamanda düzenlenecek basın toplantısında açıklanacağı bildirildi. Anlaşma kapsamında bir yıldır isim hakkı verilmeyen Akyazı Stadı’nın adı “Papara Park” olarak değiştirilecek.

Sponsorluk anlaşması hakkında konuşan Papara CEO’su Emre Kenci şunları söyledi:

Trabzonspor Lideri Ertuğrul Doğan’ın açıklamaları şöyle oldu:

TSPORhisseleri son iki işlem gününde yükseldi

Trabzonspor tarihinin en kapsamlı anlaşmasına imza atarken, geçen haftaki sürecin son gününde TSPOR’un payı alt üst oldu.

Temmuz ayının son haftasında 6,74 TL’ye kadar yükselen pay, ardından 7 gün süren düşüşle 5,15 TL seviyesinde takviye buldu. Son iki seansta yüzde 18 değer kazanan TSPOR, sözleşmenin açıklanmasının ardından satıcılarla seyretmeye başladı ve gün sonunda yüzde 3’lük doğru bir düşüşle 6 TL’nin altına geriledi.

Geniş açıdan bakıldığında TSPOR, Kasım 2021 prestijiyle düşüş trendine girerken, bu trend Mayıs ayında 3 TL bandında tutunana kadar devam etti. Son 3 ayda trendini tersine çevirme sinyalleri veren pay, Temmuz ayındaki son zirvesi olan 5,5 TL’yi kırarak alt tepe oluşumunu da kırarak yükseliş trendi için değerli bir adım attı.

haber-suruc.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu