Haber

Yeni durumda kesintisiz çalışmaya devam

Büyükşehir, Gebze bölgesi için yaptırdığı devlet binasında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yeni devlet binası Gebze bölgesinin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent halkının ve esnafın ihtiyaçları doğrultusunda birbirinden değerli hizmetler üretmeye devam ediyor. ‘Mutlu şehir Kocaeli’ vizyonu doğrultusunda yapılar inşa ederek vatandaşların hayatına değer ve konfor katan Büyükşehir, Gebze bölgesi için tasarladığı Zerzevat ve Meyve Hali’nde değerli bir açığı kapattı. Çayırova Cumhuriyet Mahallesi’nde mevcut devlet binasının yetersizliği nedeniyle Gebze bölgesinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir market binasının yapılması için yoğun mesai harcayan Büyükşehir ekipleri, imalatları hızlı ve özverili bir şekilde gerçekleştiriyor.

YÜKSEK TEMPODA ÇALIŞMA

130 milyon TL yatırımla 10 bin 245 metrekare alana kurulacak dev tesisin inşaatı titizlikle yapılıyor. Yapı Denetim Müdürlüğü denetiminde devam eden çalışmalarda, idari binanın bulunduğu A blokta temel işleri ve bodrum kat döşeme imalatları tamamlandı. Bu bölümde kolon ve perde üretimine devam eden gruplar, diğer bloklarda da aynı tempoda çalışıyor.

BETONARME İMALATI TAMAMLANDI

34’er adet sandık deposu ve dükkanın yer alacağı B ve C bloklarda betonarme imalatları tamamlandı. Bölgede daha önce yıkılan taş istinat duvarının kazısına devam eden Büyükşehir, tesisin bir an önce şekillenmesi için var gücüyle çalışıyor.

TÜM İHTİYAÇLARA CEVAP VERECEĞİZ

Büyükşehir’in Gebze bölgesindeki prestijli projelerinden biri olan yeni pazar binası sebze ve meyve branşına yeni bir soluk getirecek. 34 dükkan ve çarşı esnafının ihtiyaçlarını gidereceği yapıda sandık deposu yapılacak. Ayrıca tesis bünyesinde dernek odaları ve ofisler, teknik hacimler, mescitler, tuvaletler, büfe, berber, lokanta, çayhane, 68 tır park alanı ve 63 araçlık otopark bulunacak.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu