Haber

İzmit Belediyesi ve Kent Konseyi Gençlik Meclisi Fikirhane İzmit Projesi İçin 104 gence Uyguladı

İzmit Belediyesi ve Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliğiyle hayata geçirilen Fikirhane İzmit Projesi’ne katkıda bulunmak isteyen 104 genç, daha iyi bir yaşam alanı oluşturmak için başvuruda bulundu. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, projeye destek veren gençleri cesaretlerinden dolayı tebrik etti.

İzmit Belediyesi ve İzmit Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Fikirhane İzmit Projesi ile kent gençlerinin görüşlerini almayı hedefliyor. Sürdürülebilir bir kent için projeye başta gençler olmak üzere kentte yaşayan tüm vatandaşlar katkı sağlayabilecek. 10 Temmuz’da başlayan organizasyon komitesi başvuruları sonucunda 104 genç Fikirhane İzmit Projesi’ne katılmak için başvurdu.

“Tanıtım”

Fikirhane İzmit projesi için düzenlenen toplantıda İzmit Kent Konseyi Gençlik Meclisi Lideri Ezgi Çalışkan ve Düzenleme Kurulu üyeleriyle bir araya gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, projenin keyifli bir şekilde yürütülmesinden çok memnun olduklarını dile getirdi. Toplantıda projenin ilerleyişi ve daha geniş kitlelere ulaşmak için yapılacak çalışmalar gençlerin fikirleriyle şekillendi. Komite’nin çalışmaları Düzenleme Komitesi Lideri Ebrar Keskin tarafından sunuldu ve yakın zamanda Fikirhane İzmit Projesi’nin hayata geçirilmesine karar verildi.

“104 gence tebrikler”

Fikirhane İzmit Projesi’ne katılarak şehrin bugünü ve geleceğinde yer almak isteyen 104 genci, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet tarafından gönülden kutladı. Önder Hürriyet, kentte daha yaşanabilir bir İzmit için bir merkeze gelerek fikirlerini paylaşan gençleri desteklediğini ve yakın gelecekte onlarla buluşmayı umduğunu söyledi. – KOCAELİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu