Haber

İzmit Körfezi’nde Deniz Festivali

 

2. İzmit Körfezi Deniz Şenliği 25 Haziran Cumartesi günü saat 14.00’de Değirmendere Yüzbaşılar Plajı’nda gerçekleştirilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, heyecanla beklenen 2. İzmit Körfez Deniz Festivali’ni bu yıl 24 Haziran Cumartesi günü düzenleyecek. Alp Kırşan’ın ev sahipliğinde düzenlenen şenlikte çocuklar için çeşitli oyunlar ve aktiviteler, aileler için ise balık tutma yarışması düzenlenecek. Festivale katılımın yüksek olması bekleniyor.

DEĞİRMENDE YÜZYILLIK PLAJ

Geçen yıl İzmit Körfezi Deniz Şenliği’ni düzenleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ailelerin talebi üzerine bu yıl ikincisini düzenleyecek. 24 Haziran Cumartesi günü Değirmendere Yüzbaşılar Plajı’nda ailelerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan 2. İzmit Körfez Deniz Festivali kapsamında sürpriz etkinlikler olacak.

DENİZ ARAÇLARI KORTEJİ

Festival kapsamında çocuklar ve gençler için müzikli sahne etkinliği, atölye çalışmaları, stant ve etkinlikler, bilgilendirme ve oyun setleri kurulacak. Ayrıca alanda çocuklar için Survivor Track yarışması ve aileler için balık tutma yarışması düzenlenecek. Yarışmalarda dereceye giren çocuk ve gençlere ödülleri verilecek. Festival kapsamında deniz araçları korteji, flyboard gösterisi gibi etkinlikler düzenlenecek. Ayrıca şenliğe katılan vatandaşlara balık ve ekmek ikramı yapılacak.

YARIŞMALAR VE ÖDÜL TÖRENİ

Festivalde Survivor Pist ve Balık Tutma Yarışması’nın ödül törenini ünlü oyuncu Alp Kırşan sunacak. 24 Haziran Cumartesi günü Değirmendere Yüzbaşılar Plajı’nda gerçekleştirilecek olan festival saat 14.00’te başlayacak. Akşam 18.30-20.30 arası balık tutma yarışması yapılacaktır. Saat 21:00’de kazananlara ödülleri verilecektir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu