Ekonomi

Ticaret Bakanı Muş, AK Parti Adana İl Başkanlığı’nda konuştu.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, “Şu anda başlayan ve başlamak üzere olan büyük yatırımlar var. Başlayıp belli bir noktaya gelenler var. Bunların tamamlanmasıyla Adana’mız önemli bir noktaya gelmiş olacak. ” söz konusu.

Muş, Kadın Kooperatifleri Birliği’ni ziyaret ederek kooperatif üyesi kadınlarla kahvaltı yaptı. Daha sonra Vali Süleyman Elban’ı ziyaret eden Muş, Elban ve diğer ilgili taraflarla kapalı bir görüşme gerçekleştirdi.

Bakan Muş daha sonra AK Parti Adana İl Başkanlığını ziyaret etti. Muş, AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay ile basına kapalı görüşmesinin ardından partililerle görüşmeye geldi.

Muş, burada yaptığı konuşmada, nadide şehirlerden biri olan Adana’nın ekonomide ciddi bir atılımın arifesinde olduğunu söyledi.

Bu yıl Adana’dan 3 milyar dolar civarında ihracat beklediklerini kaydeden Muş, şunları kaydetti:

“Rakamlar gösteriyor ki. Adana’ya çok önemli ilave yatırımlar geliyor. Bu yatırımların tamamlanmasıyla ilimiz bu rakamların çok daha üzerinde bir yere gelecek. Sıradan ihracat, bir zamanlar güçlü ihracatçı şehirlerimiz olan şehirlere katkı sağlıyor. denize kıyısı olan ve limanları olan, planlanan büyük yatırımlar şehri istihdam, refah ve ekonomik aktivite açısından çok güçlü bir noktaya getiriyor. Bu açıdan çok önemli avantajlara sahip bir şehriz.Büyük gelişmelerin arifesinde olduğumuz bir şehir.Valilik ile de görüştük.Takip ettiğimiz yatırımlar var.Bir de serbest bölgemiz var. Burada yeni başlayan ya da başlamak üzere olan büyük yatırımlar var. Başlayıp noktalananlar var. Bunların da tamamlanmasıyla Adana’mız önemli bir noktaya geldi. Gelmiş olacak.”

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay’ın emeğine işaret eden Muş, “İyi çalışırsak, kenetlenirsek, inanırsak Adana’da başarılarımızın üzerine koyarak gideriz. şehirde ortaya çıkacak.” söz konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu