Haber

Gündoğdu, Alikahya Gençlik Merkezi’ni inceledi

KOCAELİ (İGFA) –

Kocaeli’nin çeşitli bölgelerinde gençlere fırsatlar sunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Alikahya Gençlik Merkezi’ndeki çalışmaları büyük ölçüde tamamladı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, gençlik merkezine inceleme ziyaretinde bulunarak, “Gençlerimizi çok seviyoruz. Kaynaklarımızı onlar için seferber ediyoruz. Bu merkezi gençlerimize kazandırıp keyifle vakit geçirebilecekleri bir yer haline getireceğiz” dedi.

“GENÇLERİMİZE NE YAPIYORUZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Yapı Denetim Dairesi Başkanlığı denetiminde tamamlanma aşamasına gelen Alikahya Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti. Tüm katları gezerek çalışmalar hakkında bilgi alan Gündoğdu, “Öğrencilerimiz için yapabileceklerimiz az. En iyi eğitimi almalarını istiyoruz. Ancak eğitimlerine keyifle devam etmeleri birinci arzumuzdur. Alikahya Gençlik Merkezi gençlerimizin vakit geçirmek için can attığı yerlerden biri olacak” dedi.

ZEMİN SERAMİK İMALATI

4 katlı Alikahya Gençlik Merkezi’nde alçıpan bölme duvar, alçıpan tavan ve taşyünü imalatları, mermer basamak döşemeleri tamamlandı. Binanın tüm zemin katlarında seramik imalatları tamamlanmıştır. Zemin katta yer alan spor salonunun zemin pvc işlemleri tamamlanmıştır.

ELEKTRİK VE MEKANİK TESİSAT

Binanın elektrik kabloları çekildi. Binanın elektrik ve mekanik vrf sistemleri devreye alındı. Bina girişindeki engelli rampası ve giriş merdiven korkulukları tamamlandı. Bina iç merdivenlerinin korkuluk işlemleri ve boya işlemleri de bitti.

GENÇLİK MERKEZİNDE HAYIR

Tamamlandığında gençlere ücretsiz hizmet verecek olan Alikahya Gençlik Merkezi 900 metrekare kapalı alana sahip. 4 katlı binanın içinde 3 derslik, sofa, kütüphane, toplantı odası, bilgisayar-play station salonu, spor salonu, sanat atölyesi ve bilgi işlem odası bulunmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu