Haber

VODAFONE FLEX İLE BİR YILDA 3 MİLYONA YAKLAŞIK TEKNOLOJİK ÜRÜN MÜŞTERİLERE SUNULDU

VODAFONE FLEX BİR YAŞINDA

 

VODAFONE FLEX İLE BİR YILDA

YAKLAŞIK 3 MİLYON TEKNOLOJİK ÜRÜN MÜŞTERİLERLE BULUNDU

 

Vodafone’un müşterilerine bütçe dostu fırsatlar, indirim avantajları ve çeşitli ödeme kolaylıkları sunduğu Vodafone FLEX dünyası bir yaşına girdi. “Seç, Seç, Satın Al” mottosuyla hayata geçirilen ve 10’dan fazla kategoride 1.000’in üzerinde ürünü bünyesinde barındıran FLEX ile geçtiğimiz yıl 3 milyona yakın teknolojik ürün ve satış sonrası hizmet paketi müşterilerin beğenisine sunuldu.

 

1 Kasım 2023 –Türkiye’nin dijitalleşmesine öncülük etme vizyonuyla faaliyet gösteriyoruz Vodafone, Yeni nesil perakende anlayışı doğrultusunda hayata geçirilen Vodafone FLEX, bir yılı geride bıraktı. “Seç, Seç, Satın Al” mottosuyla duyurulan Vodafone FLEX, müşterilerine bütçe dostu fırsatlar, indirim avantajları ve çeşitli ödeme kolaylıkları sunuyor. Toplam 10’dan fazlakategoride 1.000’den fazlaYaklaşık olarak geçtiğimiz yıl içerisinde Vodafone FLEX ürününün de yer aldığı ürün ile birlikte hizmete girdik. 3 milyonYeşil bir gezegen yaratma hedefiyle teknolojik ürünleri ve satış sonrası hizmet paketlerini müşterilere tanıtırken 50 binEski cihaz geri dönüştürüldü.

 

Vodafone FLEX’in ilk yılının değerlendirildiği toplantıda konuşan, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin,dedi ki:

 

“Mağazalarımızda başlattığımız yeni nesil perakende dönüşümünün değerli bir ayağını oluşturan Vodafone FLEX, müşterilerimizin ihtiyaç ve taleplerini karşılayacak geniş ve çeşitli ürün portföyü sunan, ileri teknoloji dünyasıdır. Türkiye dahil tüm Vodafone ülkelerinde hayata geçirilen Vodafone FLEX ile müşterilerimize bütçe dostu fırsatlar, indirim avantajları ve çeşitli ödeme kolaylıkları sağlıyoruz. Vodafone FLEX, ‘Ürününüzü seçin, ödemenizi seçin, kolayca alın’ ilkesine dayanıyor. Bu doğrultuda müşterilerimizin ihtiyaç duyabileceği çeşitli teknolojik ürünleri portföyümüzde bulundurmaktayız. Müşterilerimiz 12 aya varan taksit kolaylığı ve kredi kartsız alışveriş gibi çeşitli ve esnek ödeme avantajlarından yararlanabiliyor. Dilerlerse eski telefonlarını getirip yeni telefonlarını indirimli alabilirler. Vodafone FLEX ile geçtiğimiz yıl farklı markalara ait 3 milyona yakın teknolojik ürün ve satış sonrası hizmet paketini müşterilerimizle buluşturduk. Genişletilen ürün yelpazemizle müşterilerimizi teknolojiyle buluşturmaya devam ediyoruz. Aynı zamanda müşterilerimizin kesintisiz bağlantı kurmalarına katkı sağlayan ve onları yüksek hasar onarım maliyetlerine karşı koruyan satış sonrası hizmet paketlerimiz ile müşterilerimizin bütçelerini koruyan çözümler sunmaya devam ediyoruz. “Tüm bu çalışmalarımızla Vodafone FLEX’i geliştirmeye ve hem perakende hem de online kanallarımızda ezber bozan çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz.”

 

Müşterilerin yaşam standartlarına uygun teknolojiler

 

Vodafone FLEX dünyası, 1.000’den fazla çeşidi kapsayan geniş ürün yelpazesiyle her yaşam tarzına uygun ürünleri portföyünde barındırıyor. Akıllı telefonlardan akıllı saatlere, kulaklıklardan taşınabilir şarj cihazlarına kadar pek çok ürün, müşterilerin teknolojik ihtiyaçlarına ve beklentilerine uygun çözümler sunuyor. Vodafone FLEX’te son 1 yılda 500 binmüşteri kulaklığı, 300 binmüşteri taşınabilir şarj cihazları ve 200 bin Müşteriye akıllı saat kategorisinden çeşitli teknolojik ürünler tanıtıldı. Vodafone FLEX dünyası, müşterilerine en son teknolojilerle tanışma fırsatı sunarak, onların sadece bağlantı sağlayıcısı değil, aynı zamanda tüm teknolojik ihtiyaçlarını karşılayan bir iş ortağı olma vizyonunu taşıyor.

 

Vodafone’da telefon satmak artık almak kadar kolay.

 

Çeşitli ödeme kolaylıklarının sunulduğu Vodafone FLEX’te son bir yılda en çok tercih edilen ödeme yöntemi faturaya ek 12 ay taksit seçeneği oldu. Vodafone FLEX müşterileri dilerlerse ürünün belirli bir kısmını peşin ödeyip, kalanı için uygun ödeme planı oluşturabilirler. Vodafone’da eski telefonunuzu satmak, yeni telefon almak kadar kolaydır. “Eski telefonunuz Vodafone’da değerlidir” mottosuyla Vodafone müşterileri, eski telefonlarını hızlı bir şekilde paraya çevirebiliyor veya yeni cihaz alırken eski cihazlarını da yanlarında getirebiliyor. 30’a kadar%indirimlerle yenilendi ve 1 yıl garanti bir telefona sahip olabilir. Vodafone, geçtiğimiz yıl eski telefonların toplanmasına yönelik sunduğu bu tekliflerle popülerlik kazandı. 50 bin Cihazı geri dönüştürdüm. Bu cihazlar yeniden dönüştürülerek daha yeşil bir gezegenin yaratılmasına değerli bir katkı sağladı.

 

Kredi kartsız alışveriş imkanı

 

Müşterilerine bütçe dostu fırsatlar sunmak amacıyla Vodafone FLEX’in ödeme kolaylıklarının yanı sıra, Vodafone’dan kredi kartsız alışveriş imkanının yanı sıra birçok bütçe dostu ödeme yöntemiyle de kolay alışveriş deneyimi sunuluyor. . Vodafone mağazalarına ve Vodafone Yandım’a gelen müşterilerimiz, kredi kartına ihtiyaç duymadan, diledikleri ürünü diledikleri kategoriden seçip faturanın yanı sıra diledikleri ödeme seçeneğiyle satın alabiliyorlar.

 

Satışların yüzde 80’i mağazalarda gerçekleşti

 

Vodafone FLEX, satın alma sürecinde müşterilerine sağladığı kolaylıklarla da dikkat çekiyor. Vodafone FLEX müşterileri, 2.500 noktada aktif satış yapan Vodafone mağazalarından istedikleri ürünü yerinde inceleyip kendilerine uygun ödeme seçeneğiyle hızlı bir şekilde satın alabiliyor. Geçtiğimiz yıl satışların yaklaşık yüzde 80’i Vodafone mağazalarından gerçekleşti. Mağazaya gelen müşteriler, Vodafone iş ortaklarına özel oluşturulan alanlarda teknolojik ürünleri deneyimleme ve kendilerine en uygun ürünü seçme fırsatı buldu. Bu yıl bir yeniliğe daha imza atan Vodafone, mağazalarına akıllı saat masaları kurarak müşterilerin kendilerine en uygun akıllı saati istedikleri markadan seçmelerine olanak sağladı. Müşteriler dilerlerse online satış kanalını da kullanabilirler. Online alışverişlerde Türkiye’nin her yerine kapıdan kapıya teslimat hizmeti, İstanbul içi ise aynı gün hızlı teslimat seçeneği sunulmaktadır. Vodafone müşterileri tüm bu satış kanallarına ek olarak online mağazada beğendikleri bir ürünü “gel bak, adresine gönderelim” seçeneği ile fiziki mağazada da deneyimleyebiliyor ve isterlerse satın alabiliyor. Ürünü Vodafone’un yapay zeka tabanlı kişisel dijital asistanı TOBi üzerinden sipariş vererek istedikleri adrese teslim ettirebiliyorlar. .

 

300 bini aşkın müşteriye satış sonrası hizmet paketi

 

Vodafone FLEX dünyasının değerli bir parçasını oluşturan satış sonrası hizmetler kapsamında müşterilere akıllı telefonlara yönelik 4 farklı paket sunuluyor: Ekran Koruma Paketi, Bronz Paket, Gümüş Paket ve Altın Paket. Geçen yılda 300 binden fazla Müşteri satış sonrası hizmet paketleriyle buluştu. Vodafone, müşterilerine hasar onarımlarına karşı kesintisiz bağlantı ve analiz hizmetleri sunuyor. Satış sonrası hizmet paketleri arasında müşterilerin en çok tercih ettiği ürün “Altın Paket” oldu. Artan telefon tamir maliyetlerine karşı müşterilerine güvenilir çözüm sunmayı hedefleyen Vodafone, “Altın Satış Sonrası Hizmet Paketi” ile öne çıkıyor. Bu kapsamlı hizmet paketi, müşterilerin telefonlarını tamir ettirirken karşılaştıkları yüksek maliyetleri azaltmayı amaçlıyor. Vodafone, tüm bu hizmet takviyelerine ek olarak, garanti kapsamında veya dışında herhangi bir arıza durumunda müşterilerinin sürdürülebilir iletişim kurabilmesini sağlamak amacıyla yedek cihaz hizmeti de sunuyor. Özellikle akıllı telefon ekran tamirlerinin pahalı olduğu günümüzde ortalama akıllı telefon ekran tamir maliyeti 15 bin TL’ye ulaşıyor. Bu yüksek ekran tamir maliyetleri göz önünde bulundurulduğunda Vodafone FLEX’in sunduğu satış sonrası hizmet paketleri ile kullanıcılara sadece iletişim hizmeti değil, cihazlarını uzun süre kullanmalarını sağlayacak bir garanti de sunuluyor.

 

Kişiye özel tekliflerin tercih edilme oranı %25’e ulaştı

 

Teknoloji ile insanı buluşturan Vodafone, FLEX dünyasında geliştirdiği yapay zeka desteğiyle müşterilerinin yaşam tarzlarına en uygun teknolojik ürünlerle müşterilerine kişiselleştirilmiş teklifler sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Vodafone FLEX dünyasında son bir yılda kişiye özel teklifleri tercih eden müşterilerin oranı %25’e ulaştı.

 

FLEX dünyası yeni kategorilerle genişleyecek

 

Vodafone, müşteri ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmak amacıyla FLEX dünyasının ürün yelpazesini genişletmeye ve yeni dönemde portföyüne katacağı yeni kategoriler ve yeni markalarla müşterilerini teknolojiyle buluşturmaya devam edecek. Ödemede esnekliği ön planda tutarak müşteri memnuniyetini maksimuma çıkaracak şirket, yapay zekaya dayalı kişiye özel tekliflerle müşterilerinin yaşam tarzına en uygun ürünleri sunmaya devam edecek. Vodafone, yeni dönemde de yeni ürün ve hizmetleri deneyimlemek isteyen müşterilerine Vodafone mağazaları, Vodafone Yanimda uygulaması ve kişisel dijital asistanı TOBi aracılığıyla hizmet vermeye devam edecek.

 

Vodafone FLEX hakkında detaylı bilgi için https://www.vodafone.com.tr/faturaya-ek/vodafone-flex adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu